Elektriker Døgnvagt

Står du med et akut problem, som skal løses her og nu?

Vi har elektriker døgnvagt alle ugens dage hele året rundt.

Ring til os dag og nat. Vi sidder klar på telefonen

Invalid Email
Invalid Number

Brug vores elektriker døgnvagt til hurtig hjælp og

Opstår der et akut problem der skal løses nu efter åbningstid, kan du altid få fat på os via vores elektriker døgnvagt service. Det er aldrig til at sige, hvornår du skal bruge en autoriseret elektriker. For os er det vigtigt at være tilstede, når du har brug for os. det gælder efter åbningstid 15:00 i hverdagene, men også weekend og helligdage.

Telefonen er bemandet 24/7, så du skal aldrig bekymre dig om, hvornår du kan få en specialist ud til din privatadresse eller virksomhed. Vi rykker ud på hele København og er lynhurtigt fremme. 

Selvom det er efter lukketid, kan du stadig forvente sky høj kvalitet til lave priser. Vi rådgiver og vejleder dig til den rette løsning. Vores fagmænd kan lave alt inden for el-faget. De bliver løbende uddannet, så vi hele tiden kan være med på den højeste kvalitet.

Er ovenstående noget for dig? Så tag kontakt til os med det samme. Det er uforpligtende og vi giver med glæde et gratis tilbud. 

Medlem af

TEKNIQ-garanti-el-org
byggetilbud

Hvornår skal du kontakte vores elektriker døgnvagt

Det afhænger af den konkrete situation, når du skal bruge en elektriker døgnvagt. Er strømmen eller sikring gået, kan det være en god ide med hurtig hjælp. Mange af dine el apparater i hjemmet afhænger af løbende strøm. Det kunne fx være dit køleskab eller fryser. 

I andre tilfælde kan opgaven godt lade sig vente en til to dage. Hvis du er i tvivl om det, må du endelig ringe til os. Vi skal nok vejlede dig til den løsning, som passer bedst til dig. Vurderer vi, at dit problem ikke har behov for hjælp med det samme, booker vi dig ind i dagtimerne i hverdagene fra 07:00 - 15:00. Her er prisen lavest.

Få et uforpligtende tilbud

Vi ringer inden for 24 timer

Invalid Email
Invalid Number
qtq80-UTmfOK

Hvad koster en elektriker i døgnvagt timerne?

En autoriseret elektriker hos Angelsø i døgnvagt timerne starter fra 15:00 i hverdagene til 07:00 næste dag. I weekender og helligdage er det alle timer i døgnet. Selvom du ringer til os efter åbningstiderne og din opgave ikke har brug for os med det samme, kan du booke os ind til åbningstid, og lade os gøre det til normale takster. 

Vores vagt udkald er 2.500 kr. inkl. moms og 750 kr. pr. time. vagtudkald dækker til vi er fremme og den første time.

Kontakt os med det samme

Kontakt os med det samme. Så giver vi meget gerne et uforpligtende tilbud. Vi rykker ud I hele København og leverer arbejde i topkvalitet til lave priser uden skjulte gebyrer. 

Vi udfører alt arbejde inden for el-arbejde, så du  vil aldrig ringe forgæves til os. Inden vi ankommer til dit hjem, vil du blive kontaktet af vores specialist, som vil give dig den nødvendige information. 

Du kan kontakte os på 22254069, kontaktformular eller på tilbud@angelsoe-teknik.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

angelsoe-logo

Få et uforpligtende tilbud

Vi kontakter dig inden for 24 timer

Invalid Email
Invalid Number