El tjek

Har du brug for et el tjek i København eller på Vestegnen? Et el tjek du kan stole på og som udføres af autoriserede elektrikere? Et el tjek til en gennemskuelig pris uden skjulte gebyrer?

Så kontakt os med det samme og få et uforpligtende tilbud med det samme.

Her er nogle af grundene til at få lavet el tjek hos os:

 

  •     Du får en fast lav pris uden skjulte gebyrer
  •     Du får en komplet rapport samme dag
  •     Du bliver kun betjent af autoriserede elektrikere
  •     Du får lavet el tjek af fagfolk med over 30 års erfaring

 

Invalid Email
Invalid Number

El tjek til dig i

Hos os kan du få dit el tjek lavet af erfarne og autoriserede elektrikere med over 30 års erfaring, der gennemgår samtlige installationer og strømforsyninger, så du er garanteret et A til Å gennem tjek af dine systemer.

Alle installationer gennemgås i dybden og med fokus på de små detaljer, der sikrer dig, at alle sten er vendt, når vi er færdige.

Når du har fået gennemgået et el tjek hos os, får du samme dag altid en udførlig rapport, der viser dig, hvad der er i orden, og hvad der skal kigges nærmere på.

Denne rapport kan du bruge som bevis på din el situation, når du skal sælge din bolig eller overleverer erhvervslokaler. Derudover svarer vores folk selvfølgelig altid på spørgsmål omkring din el situation og guider dig igennem, hvis du ønsker det.

Hvorfor har du brug for et el tjek?

Når du ejer et hus eller en lejlighed, så er det i sidste ende dig, der har ansvaret for, om dine el installationer er lovlige og forsvarligt sat op.

Det er selvfølgelig altid en god idé at få tjekket din situation løbende, da der konstant kommer nye love og regulativer, men det er især vigtig den dag, du skal sælge.

Når du skal sælge din bolig, er det et lovpligtigt krav, at du skal have en elsynsrapport som en del af din tilstandsrapport, inden din bolig kan vurderes.

Dette laver vi selvfølgelig for dig og gennemgår alle de små detaljer, der er i dit hjem for at give dig den bedste og mest komplette rapport muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi ringer inden for 24 timer

Invalid Email
Invalid Number
20200226_065203

Hos os kan du ubesværet få lavet dit el tjek

Når du bestiller et el tjek hos os, gennemgår vores specialister blandt andet dine relæ og el tavler, samt dine stik og kontakter til tilslutning af alle strømstyrker.

Dette gøres hurtigt og ubesværet men uden at gå på kompromis med kvaliteten, så du fuldt og fast kan stole på vores rapport.

Finder vi noget, der ikke ser ud, som det skal, kan vi selvfølgelig også altid løse problemet, så din bolig er i bedste stand og ikke mindst lovlig og sikker. Du kan hos os få klaret alle opgaver omkring el, og vi går aldrig, før alt er lavet fuldt forsvarligt af vores autoriserede elektrikere.

 

Kontakt os nu for et

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på el tjek, så kontakt os med det samme, og vores personale vil give dig et godt tilbud til en fast lav pris uden skjulte gebyrer.

Kontakt os på telefon 22 25 40 69, via hjemmesidens kontaktformular eller på mailadressen tilbud@angelsoe-teknik.dk, og få klaret dit næste el tjek af en autoriseret elektriker.

 

Er ovenstående noget for dig? Så tag kontakt til os med det samme. Vi giver med glæde et gratis tilbud. 

Få et uforpligtende tilbud

Vi kontakter dig inden for 24 timer

Invalid Email
Invalid Number