El installation

Lad et autoriseret og professionelt elektriker firma stå for din el-installation.
Alt vores arbejde bliver løst til perfektion og efter dansk lovgivning.

Om det er din tavle, dine lyskilder der skal skiftes, nye stikkontakter eller nye hårde hvidevare som skal tilsluttes, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder også elektriker døgnvagt.

Opstår der uventede strømudfald, så kan vi også hjælpe dig uden for normal åbningstid.

Invalid Email
Invalid Number

Invester i den rette

Skal du have en gennemgang af din nuværende el-installation eller sat det nye op? Vi giver gerne et gratis tilbud på din opgave og sikrer, at alt arbejde bliver udført rigtigt. Det er vigtigt at ens el-installation er lovlig og korrekt af to årsager. Skal du sælge din bolig, er der krav til, at du overdrager boligens el efter lovgivning, så du ikke skal ud og investere i en akut løsning, som kan koste mange penge.

Den anden årsag er den vigtigste - din sikkerhed. Er din nuværende eller fremadrettet løsning ikke sat op korrekt, kan der ske brænd. Det er til fare for dig selv og din familie. Vurderer din forsikring, at du har spillet hasard med din el, går de heller ikke ind og dækker dine skader.

Vi renovere og udskifter installationer til både private, boligforeninger og virksomheder, så i har en bekymring mindre i dagligdagen.

Er ovenstående noget for dig? Så tag kontakt til os med det samme. Det er uforpligtende og vi giver med glæde et gratis tilbud. 

Medlem af

TEKNIQ-garanti-el-org
byggetilbud

Fjern dine gamle el installation og få opsat en ny

Skal din gamle el-installationer udskiftes til den nuværende lovgivning, er det en god ide at handle hurtigt. Bekendtgørelsen for installationer gælder både private og virksomheder.

alt din el skal være beskyttet af en RCD også kendt som strømafbrydelse eller fejlstrømsrelæ. Vi har i hvert fald styr på alle reglerne, så du kan trygt ringe til os, når du skal have udført din el-installationer korrekt og forsvarligt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi ringer inden for 24 timer

Invalid Email
Invalid Number

Få en gratis gennemgang af din el-installation

Kontakt os med det samme. Så giver vi meget gerne et uforpligtende tilbud. Vi rykker ud I hele København og leverer arbejde i topkvalitet til lave priser uden skjulte gebyrer. 

Vi udfører alt arbejde inden for el-arbejde, så du  vil aldrig ringe forgæves til os. Inden vi ankommer til dit hjem, vil du blive kontaktet af vores specialist, som vil give dig den nødvendige information. 

Du kan kontakte os på 22254069, kontaktformular eller på tilbud@angelsoe-teknik.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

angelsoe-logo

Få et uforpligtende tilbud

Vi kontakter dig inden for 24 timer

Invalid Email
Invalid Number